ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

NVvPO

Samen sterk, nu Ún voor de toekomst!
Omschrijving / inhoud

De NVvPO is de belangenbehartigingsorganisatie voor praktijkondersteuners. Ons beleid is erop gericht alle praktijkondersteuners, ongeacht hun achtergrond, te verenigen, te versterken en te vertegenwoordigen. Dat doen we door hen van noodzakelijke informatie te voorzien - onder meer via deze website - maar ook in de cao-onderhandelingen voor de cao Huisartsenzorg. Alle praktijkondersteuners kunnen lid worden van de NVvPO.

De NVvPO wil de kwaliteit van praktijkondersteuners ondersteunen en bevorderen, Ún hun belangen behartigen door onder meer het aangaan van collectieve arbeidsovereenkomsten voor praktijkondersteuners.
De NVvPO wil haar doelstellingen behalen door het organiseren van bijeenkomsten en kwaliteitsprojecten voor haar leden. Daarnaast onderhouden we contact met andere beroepsgroepen in de zorg en voeren we onderhandelingen met werkgeversorganisaties.

De NVvPO is sinds 2011 een volwaardige gesprekspartner in de cao-onderhandelingen voor de cao Huisartsenzorg. Onder deze cao vallen ongeveer 21.000 medewerkers in de eerstelijns gezondheidszorg. Dat maakt onze vereniging tot een partij die meetelt en die het verschil kan maken voor onze leden. Wij zijn overigens de enige vereniging voor praktijkondersteuners die gesprekspartner in de cao-onderhandelingen is.

Aanvullende informatie
  • Postadres:
    Kerkewijk 69 3901 EC Veenendaal (op afspraak)
  • E-mail adres:
    info@nvvpo.nl
  • Website:
    http://www.nvvpo.nl

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...