ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

Stichting Landelijk Protocol Eerstehulp Verlening (LPEV)

LPEV, de verbindende schakel in de eerstehulpverlening
Omschrijving / inhoud

De Stichting LPEV -opgericht in 2007- is een onafhankelijke non-profit EHBO organisatie zonder winstoogmerk en certificeert landelijk EHBO-ers actief en/of werkzaam bij o.a. EHBO verenigingen, bedrijven, maatschappelijke (vrijwilligers) organisaties, (zorg) instellingen, ZBO's, RWT's en overheden.

De Stichting LPEV onderscheidt zich duidelijk ten opzichte van de traditionele EHBO en BHV organisaties en certificeerders door direct in te spelen op de vraag, behoefte en noodzaak voor EHBO opleidingen op het daadwerkelijk gewenste en/of noodzakelijke niveau.
Door het volledig hanteren van internationaal erkende EHBO methodieken en protocollen aangepast aan leken niveau, sluiten EHBO-ers gecertificeerd door de Stichting LPEV nauw aan op de werkwijze van professionele hulpverleners, de ambulance zorgverlening, huisartsen (posten) en de SEH's van ziekenhuizen. De EHBO opleidingen van de Stichting LPEV zijn dus niet direct, of 1-op-1 vergelijkbaar met de u bekende "algemene" en "traditionele" EHBO opleidingen welke worden georganiseerd bij vele EHBO verenigingen en EHBO & BHV opleidings organisaties.
De EHBO opleidingen van de Stichting LPEV in de oplopende niveaus Basis en Gevorderd Eerstehulpverlener LPEV en First Responder LPEV, zijn bij uitstek geschikt voor EHBO-ers die actief en/of werkzaam zijn in (werk) omgevingen en beroepen waar meer moet worden verwacht en geŽist van de EHBO-er en/of het risico op stoornissen en/of letsels hoger is, en/of waar de ambulancezorg vertraagd of uitgesteld is.

Aanvullende informatie
  • Stichting Landelijk Protocol Eerstehulp Verlening (LPEV) op LinkedIn:
  • Stichting Landelijk Protocol Eerstehulp Verlening (LPEV) op Facebook:
  • Stichting Landelijk Protocol Eerstehulp Verlening (LPEV) op Twitter:
  • Stichting Landelijk Protocol Eerstehulp Verlening (LPEV) op Youtube:
  • Stichting Landelijk Protocol Eerstehulp Verlening (LPEV) RSS feed:

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...