ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

KCI Medical

Omschrijving / inhoud

KCI zet zich in om genezingstechnologieŽn te stimuleren die het leven van patiŽnten en hun families, zorgverleners en medische hulpverleners positief beÔnvloeden.

Geest van vernieuwing

Al meer dan 30 jaar is KCI leider op het gebied van geavanceerde wondgenezingstechnologieŽn die voor patiŽnten, zorgverleners en leveranciers van bijzondere betekenis zijn. KCI-therapieŽn, producten en service maken het verschil in alle care settings in de vele landen waarin KCI opereert. We ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden een uitgebreide reeks innovatieve producten die zijn ontwikkeld om de klinische resultaten te verbeteren, terwijl de totale kostprijs voor patiŽntenzorg wordt verminderd Ė en dit alles tegen de achtergrond van een wereldwijd netwerk van service en klinische ondersteuning.

KCI blijft nieuwe technologieŽn en therapieŽn ontwikkelen, zodat uitdagingen waarmee u te maken kunt krijgen op geavanceerde wijze kunnen worden behandeld, terwijl KCI de kosten voor patiŽntenzorg helpt verlagen. Onze wereldwijde inzet is erop gericht het verschil te maken in de levens van de patiŽnten van vandaag en morgen.

De KCI-activiteiten richten zich op drie gebieden:

Platform Negative Pressure Technology, inclusief KCI Vacuum Assisted Closureģ, bekend onder de naam V.A.C. Therapy System, waarvan klinisch is aangetoond dat het de wondgenezing bevordert met behulp van unieke werkingsmechanismen en het de totale behandelingskosten van patiŽnten met complexe wonden verlaagt.

Regeneratieve geneeskunde, aangeboden door KCI-bedrijf LifeCell: op huidweefsel gebaseerde producten die in plastische reconstructieve chirurgische procedures worden gebruikt om weke delen-defecten te repareren.

Therapeutische ligsystemen: therapeutische bedsystemen, matrasvervangende systemen en overlays die zijn ontwikkeld om pulmonale complicaties ten gevolge van immobiliteit te behandelen, huidbeschadigingen te verminderen en zorgverleners te helpen obese patiŽnten veilig en op een waardige manier te behandelen.

KCI heeft meer dan zevenduizend mensen in dienst en brengt haar producten in meer dan twintig landen op de markt.

Aanvullende informatie
  • KCI Medical op LinkedIn:
  • KCI Medical op Facebook:
  • KCI Medical op Twitter:
  • KCI Medical op Youtube:
  • KCI Medical RSS feed:

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...