ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

ZorgPositief

Zorg, een Positief Verhaal
Omschrijving / inhoud

Zorg Positief
Belicht de mooie ervaringen in de zorg.

Waarom de positieve kant belichten van een bijzonder mooi vak, met positieve grondslag? Het ontgaat niemand dat er veel aandacht is in de media voor de zorg: de kwaliteit moet beter, de werkdruk is hoog en zorgverleners kunnen de zorg niet bieden op de manier die ze wensen. Ook binnen de instellingen is de sfeer veranderd. Helaas is het zo dat in deze tijd de zorg en het werken in de zorg niet altijd zijn zoals men zou willen en zijn veel berichten terecht. Het gevolg is dat de mooie kan van de zorg ondergesneeuwd wordt.

Wij zijn van mening dat de zorg nog steeds bijzondere ervaringen biedt en zijn op zoek gegaan naar deze ervaringen bij zorg- en hulpverleners uit vele beroepen binnen de zorg. tot aan mantelzorgers en zorgvragers toe.

Het bleek dat er mooie verhalen in overvloed zijn. Zorgverleners dragen het vak een warm hart toe en belangrijker nog de mensen waarvoor ze zich iedere dag inzetten.
We hebben een boek uitgegeven Zorg, een Positief verhaal met een verzameling mooie verhalen, de reden waarom zorgverleners hun vak blijven uitoefenen..........of er altijd naar terug verlangen.

Na het uitgeven van het boek is ons team uitgebreid en geven we ook trainingen aan individuen en teams om weer te werken op basis van vertrouwen en ieders talent

Aanvullende informatie
  • ZorgPositief op LinkedIn:
  • ZorgPositief op Facebook:
  • ZorgPositief op Twitter:
  • ZorgPositief op Youtube:
  • ZorgPositief RSS feed:

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...