ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

Stichting OKI

Omschrijving / inhoud

De Stichting OKI heeft ten doel om:

Jongvolwassenen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking te begeleiden in het wonen en werken en hun de zorg en hulp te bieden die zij nodig hebben, ongeacht hun geloofs- of levensovertuiging, geslacht, ras, nationaliteit of sexuele geaardheid, alles in de ruimste zin van het woord.
Het creŽren van een volwaardige positie in de samenleving door het bieden van een geschikte en verantwoorde groepswoonvorm en/of groepslocaties van waaruit een zinvolle dag- en werkbesteding kan worden geboden.
De Stichting is opgericht op 7 maart 2011 en sinds deze datum is zij begonnen om de doelstelling van de Stichting inhoud te geven. Met de werkzaamheden van de Stichting wordt het algemeen belang gediend. De Stichting wordt door de belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (ANBI) in de zin van de Wet Inkomstenbelasting 2001 waardoor giften van particulieren aftrekbaar zijn voor de Inkomstenbelasting.

Aanvullende informatie
  • Stichting OKI op LinkedIn:
  • Stichting OKI op Facebook:
  • Stichting OKI op Twitter:
  • Stichting OKI op Youtube:
  • Stichting OKI RSS feed:

Dit account is op 12-03-2012 aangemaakt door Brockmeyer, neem voor meer informatie contact op met Joris Pater. Raadpleeg a.u.b. onze helpdesk indien u, na een week, nog geen reactie heeft ontvangen.

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...