ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

De Roos SLB

Adviseur voor leren en loopbaanontwikkeling in de gezondheidszorg
Omschrijving / inhoud

Ben je vastgelopen in je werk? Weet je niet meer goed wat je wilt, wat je kan of wat er bij je past? Blijf je steeds in hetzelfde kringetje ronddraaien?
Door middel van individuele gesprekken of online coaching helpt De Roos Loopbaanadvies je keuzes te maken en je loopbaan een nieuwe impuls te geven.

Loopbaanbegeleiding in 5 gesprekken
Loopbaanadviseur Wieteke van Heun - de Roos is gespecialiseerd in de begeleiding van medewerkers uit de gezondheidszorg. "Ik heb zelf jaren in de gezondheidszorg n in het bedrijfsleven gewerkt. Door deze werkervaring zijn medewerkers uit andere branches dan de gezondheidszorg ook van harte welkom. Ik ben van vele markten thuis en ik snap waardoor je vast kunt lopen in je werk."

Waarom een loopbaantraject bij De Roos Loopbaanadvies?
Op de pagina met testimonials kun je reacties lezen van mensen die ik de afgelopen periode begeleid heb. Na het lezen van deze reacties kun je je een goed beeld vormen van wat een loopbaantraject bij De Roos voor ju kan opleveren.

NOLOC erkend loopbaanprofessional
Ik ben geregistreerd in het Noloc register voor loopbaanprofessionals. Dit betekent dat ik aan de eisen van het kwalificatieprofiel van Noloc voldoe. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat het loopbaantraject bij mij van hoge kwaliteit is.

Hoe kan De Roos je helpen nieuwe stappen te zetten?

Loopbaangesprekken
Online coaching
OPQ persoonlijkheidstest


Gratis kennismaking

Bel voor een gratis kennismakingsgesprek 06 49 77 06 42 of stuur een email naar
wieteke@deroos-loopbaanadvies.nl

Aanvullende informatie

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...