ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

Shiatsu praktijk Selma

Kom onthaasten, ontstressen en ontspannen bij Shiatsu en Massage praktijk Selma in Leeuwarden...
Omschrijving / inhoud

Gun jezelf de tijd en aandacht van een heerlijke shiatsu massage bij Shiatsu praktijk Selma in Leeuwarden.

Shiatsu, wat staat voor "druk met de vinger" werkt ontspannend, preventief en kan verlichting geven bij veel lichamelijke en psychische klachten.

Deze drukpuntmassage is bij uitstek geschikt om westerse klachten als rugpijn, nek- en schouderklachten en stress mee te lijf te gaan.
Bij een shiatsu massage behandeling wordt hand - en vingerdruk toegepast om spieren, bindweefsel, bloedsomloop en organen te reguleren.
Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd, het zenuwstelsel wordt tot rust gebracht en je komt weer beter in balans.

Een behandeling wordt gegeven op een comfortabele massagetafel of een ergonomisch ontworpen stoel en kan zowel het hele lichaam bestrijken als delen daarvan.

Tijdens een behandeling, die in alle rust en aandacht plaatsvindt, kan ik naast de shiatsu gebruik maken van verschillende manuele en/of massage technieken zoals de Dorn methode, Breussmassage, Stoelmassage, Triggerpoints, Hotstones of voetreflexmassage.

Consulten worden door de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed doordat shiatsu praktijk Selma als A-therapeut is aangesloten bij de NVSTen de SRBAG.

Doorverwijzing van (huis) arts is niet nodig.

Voor het maken van een afspraak kun je bellen met: 06 47 49 50 40
Tot ziens!

Aanvullende informatie
  • Shiatsu praktijk Selma op LinkedIn:
  • Shiatsu praktijk Selma op Facebook:
  • Shiatsu praktijk Selma op Twitter:
  • Shiatsu praktijk Selma op Youtube:
  • Shiatsu praktijk Selma RSS feed:

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...