ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

KIVI

Koninklijk Instituut Van Ingenieurs
Omschrijving / inhoud

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is de beroepsvereniging van ingenieurs en techniekstudenten. Alle disciplines zijn vertegenwoordigd in onze vereniging van Biomedische Technologie tot Bedrijfskunde en van Nederlandse Procestechnoloen tot Informatica en nog circa 40 andere disciplines. Het netwerk behartigt de belangen van ingenieurs en ondersteunt haar leden in hun beroepsuitoefening. KIVI telt momenteel ruim 20.000 leden.

De drie speerpunten van KIVI NIRIA zijn:

Techniekpromotie

Netwerk

Ledenservice.

Wij informeren onze leden gratis via onze bladen De Ingenieur (maandelijks) en Technisch Weekblad (wekelijks). In deze bladen verschijnt niet alleen regelmatig nieuws van (leden van) KIVI, maar leest men ook over de actualiteiten en de achtergronden van een diversiteit aan vakgebieden. Met onze tweewekelijkse e-mail nieuwsbrief informeren wij de leden over belangrijke activiteiten van zowel KIVI als derden.

Maar daarmee houdt het lidmaatschap niet op! Naast deze voordelen organiseren we ook circa 500 activiteiten per jaar (symposia, bedrijfsbezoeken, congressen, lezingen, trainingen, etc.). Verder bieden we ook aanzienlijke korting op vakbladen, congressen en verzekeringen, trainingen, juridisch advies en bieden we gratis loopbaanbegeleiding door onze KIVI ingenieurscoaches.

Voor alle voordelen van het lidmaatschap en de vele activiteiten kijk op www.kivi.nl.

Aanvullende informatie

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...