ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

Woonz B.V.

Woonz.nl. Wonen, service en zorg voor senioren.
Omschrijving / inhoud

Woonz is een jong en onafhankelijk bedrijf met een duidelijke missie: het verbinden van vraag en aanbod rondom wonen, service en zorg voor senioren. Met Woonz.nl creŽren we een podium waarop woonzorgorganisaties, woningcorporaties en particulieren het diverse woningaanbod tonen. Van nultredenwoning tot serviceflat, van aanleunwoning tot verpleeghuisplek. Op een manier waarop zoekers dit graag zien: vraaggericht en met gevoel.

Want wonen gaat over leven. Fijn leven. Wat dat inhoudt is voor iedereen anders. Bovendien veranderen woonwensen bij iedere levensfase. Voor senioren komt daar vaak de vraag naar service of zorg bij. Het is belangrijk om ook dan een woning te kunnen vinden die als thuis voelt, elke dag weer. Hiervoor is inzicht nodig in het aanbod, de mogelijkheden en de kosten daarvan.

Woonz biedt senioren, mantelzorgers en familieleden overzicht en transparantie in het landelijke aanbod van wonen, service en zorg. We maken ontdekken leuk en we maken vinden makkelijk. We informeren en we inspireren. En, omdat iedereen uniek is, is het mogelijk om op die criteria te zoeken die je zelf belangrijk vindt. Zo vinden senioren de woning die bij ze past.

www.woonz.nl

Aanvullende informatie
  • Woonz B.V. op LinkedIn:
  • Woonz B.V. op Facebook:
  • Woonz B.V. op Twitter:
  • Woonz B.V. op Youtube:
  • Woonz B.V. RSS feed:

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...