ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

Involvit

Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Voor iedere doelgroep, in iedere situatie, vanuit elke locatie en op elk device.
Omschrijving / inhoud

Involvit is een modern internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Wij ondersteunen organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief communicatieplatform. Voor iedere doelgroep, in iedere situatie, op elke plek en op elk device. We gaan iedere keer weer de uitdaging aan om het platform te realiseren waar mee u uw online doelstellingen bereikt!

Het ultieme doel van Involvit is dat een gebruiker die het internet betreedt, onafhankelijk vanaf welk apparaat hij of zij dat doet, optimaal bediend wordt. Dus niet alleen qua bereikbaarheid, maar ook qua vormgeving, navigatie, snelheid en functionaliteit.

Wij houden van duidelijkheid en onze klanten waarderen dat. Open communicatie over inhoud, planning en geld leiden tot kwalitatief goede oplossingen die binnen tijd en budget worden afgerond. Wij gebruiken daarbij de principes van de Scrum projectmethodiek.

Met onze oplossingen realiseren wij (adaptive) websites, intranetten, mobiele websites en extranet-omgevingen. Ook zorgen wij voor een naadloze integratie met uw bestaande omgevingen. Zowel met uw bestaande CMS als met uw backoffice systemen.

Aanvullende informatie

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...