ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

Bailine

Het Bailine concept; Persoonlijke begeleiding voor figuurvorming, voedingsadviezen, mentale coaching en pijnbestrijding. Fitter, strakker Ún meer zelfvertrouwen.
Omschrijving / inhoud

Bailine is een franchise organisatie met 18 studio's uniek in Nederland en biedt een concept aan op het gebied van een gezonde levensstijl.
Bailine is een organisatie van vrouwen voor vrouwen en aangesloten bij de beroepsvereniging de BGN (Gewichtsconsulenten)
Het concept bestaat uit op persoonlijke wijze bewegen mbv een spiersimulator die elektronische spierimpulsen (EMS) verzorgt en hiermee de spieren verstevigt door spieropbouw. Het metabolisme verhoogt, zorgt voor meer energie en een betere doorbloeding. Voedingsadviezen voor een gezonde levensstijl en mentale begeleiding om gestelde doelen ook daadwerkelijk te behalen en te behouden. U hoeft zich niet in te spannen bij Bailine, de spiersimulator doet haar werk. Daardoor kunnen we ook (chronische) pijnen verlichten.
tevens zijn gezichtsbehandelingen ook mogelijk.
Bailine bestaat al 40 jaar en is wetenschappelijk bewezen. In het UMC te Maastricht is ook wetenschappelijk bewijs geleverd dat EMS helpt bij COPD en Diabetes.

Aanvullende informatie
  • Postadres:
    Hoofdkantoor: Augusta polder 66 2992 SZ Barendrecht. De adres van de dichtsbij zeinde studio kunt u vinden op www.bailine.nl/studio's
  • E-mail adres:
    info@bailine.nl
  • Website:
    http://www.bailine.nl

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...