ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

Instituut voor Zorgprofessionals

Samen de kwaliteit verbeteren van de gezondheidszorg
Omschrijving / inhoud

Instituut voor Zorgprofessionals is het bedrijf waar gezondheidszorgmedewerkers met hun vragen terecht kunnen en dat een leven lang. Een leeromgeving waar de brug wordt geslagen tussen hoger onderwijs en de dagelijkse praktijk van ambitieuze professionals en studenten in de zorg.

Wij kiezen voor flexibel en praktisch onderwijs waarbij nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidszorg worden geÔntegreerd in het cursusaanbod. Samenwerken, kwaliteit, integraal denken en flexibiliteit staan bij ons voorop. Wij werken samen met een groot netwerk van externe partijen om innovatieve ideeŽn in de zorg en het onderwijs om te zetten in praktische adviestrajecten en cursussen. Kwaliteit en professionaliteit van ons handelen worden continu gewaarborgd door het doen van onderzoek.

Wij hebben een breed aanbod op het gebied van cursussen en workshops voor eerstelijns zorgprofessionals.

Daarnaast adviseren wij zorgprofessionals en zorgorganisaties in het professionaliseren van respectievelijk de organisatie en beroepsuitoefening. Wij bieden adviestrajecten die in overleg met u worden ingericht en aansluiten bij uw werksituatie in de gezondheidszorg.

Aanvullende informatie
  • Postadres:
    Soestdijkseweg Zuid 251a 3721 AE Bilthoven
  • E-mail adres:
    n.vanree@ivzp.nl
  • Website:
    http://www.ivzp.nl

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...