ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

De Vrijplaatscoach

Van Conflict naar Groei
Omschrijving / inhoud

De Vrijplaatscoach begeleidt professionals en zelfsturende teams in de Zorg & Welzijnsector die vastgelopen zijn in conflict, werkdruk en werkstress om de regie weer terug te pakken, weer moeiteloos om te kunnen gaan met hun collega(’s) of leidinggevende, en weer met plezier naar hun werk te gaan.

Wij bieden een Vrijplaats®, een veilige reflectieplek, en een zelfsturingtool dat helpt achterhalen hoe je de situatie duurzaam keert.

Het Vrijplaats® Zelfsturingtool is een uniek en handig instrument dat mensen helpt uit de strijd te stappen, helder inzicht te krijgen in het probleem, nieuwe oplossingen te genereren en bij zichzelf af te checken welke strategie het meest aantrekkelijk is en de meeste kansen biedt.
Het leert mensen om behalve hun ratio, ook hun intuďtie en lijf te raadplegen, waarmee de draad van persoonlijke leiderschap en plezier in het werk (weer) kan worden opgepakt.

Het Vrijplaatsconcept cq De Vrijplaats® wordt sinds 1999 succesvol toegepast en is in 2009 door Syntens (Econ. Zaken) als een sociale innovatie erkend.
De Vrijplaats® is een meerzijdig partijdig dienstverleningsconcept om conflict, werkdruk en werkstress te benutten voor een hoger doel: zowel iemands persoonlijke groei als de groei van de organisatie. Het gedachtegoed is ontsproten aan mindfulness, transpersoonlijke psychologie en lichaamsgerichte therapie, en is gericht op constructieve zelfsturing, empowerment en zingeving.

Aanvullende informatie
  • De Vrijplaatscoach op LinkedIn:
  • De Vrijplaatscoach op Facebook:
  • De Vrijplaatscoach op Twitter:
  • De Vrijplaatscoach op Youtube:
  • De Vrijplaatscoach RSS feed:

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...