ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

Seniorenartikel.nl

Hulpmiddelen, comfort en amassment voor ouderen
Omschrijving / inhoud

Ouderen wonen tegenwoordig steeds langer thuis. Door bezuinigingen in de zorg is er steeds minder vaak plek in een verzorgingstehuis. Om thuis te blijven wonen zou het soms makkelijk zijn als u kunt beschikken over enkele artikelen die het leven thuis makkelijker maken. Op seniorenartikel.nl vindt u producten die de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) een stuk eenvoudiger kunnen maken.

Seniorenartikel.nl is een jong en dynamische onderneming die zich bezig houdt met de verkoop van hulpmiddelen en artikelen speciaal voor ouderen en senioren. Wat u ook zoekt alle hulpmiddelen zijn bij seniorenartikel.nl te vinden. Zoekt u iets wat niet op onze website staat? Neem dan contact op met onze klantenservicepagina. In veel gevallen kunnen wij u toch van dienst zijn, omdat wij gebruik maken van een uitgebreid netwerk van leveranciers.

Seniorenartikel.nl biedt een breed assortiment aan ADL hulpmiddelen, zorg, comfort en amusument voor ouderen en senioren. Met een wekelijks groeiend assortiment proberen wij u een zo compleet mogelijke online thuiszorgwinkel te bieden voor al uw hulpmiddelen.

Aanvullende informatie

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...