ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

Techxx

Laat ICT voor u werken!
Omschrijving / inhoud

Techxx is dť specialist op het gebied van het digitaliseren van werkprocessen. Met onze workflow systemen en portalen worden bedrijf kritische processen ondersteunt. Techxx ontwikkelt, verkoopt en implementeert sinds 1997 softwareoplossingen voor zorginstellingen en woningcorporaties. Techxx is Microsoft partner en ontwikkeld haar oplossingen op basis van Microsoft technologie.

Voor de zorg heet Techxx drie innovatieve oplossingen: POINT, VISMO en ZorgVenster.
POINT ondersteunt het werkproces waarin patiŽnten vanuit ziekenhuizen worden overgedragen naar de Zorgaanbieders (AWBZ en WMO), en andersom. POINT is een web applicatie en werkt over de grenzen van afzonderlijke instellingen heen. Het Elektronisch Overdrachtsdossier bouwt zichzelf op aan de hand van de fasen die de zorgprofessionals met elkaar doorlopen. Formulieren, telefoontjes en faxen zijn hierdoor verleden tijd en onnodig oponthoud wordt voorkomen. Elke betrokken partij kan vanaf nu in ťťn oogopslag zien in welke fase het dossier is, bij welke partij het dossier in behandeling is en welke voortgangsinformatie aan het dossier is toegevoegd.

VISMO (Visuele Interactieve Stuurinformatie voor Multidisciplinaire Ondersteuning) van Techxx geeft in ťťn oogopslag ťťn beeld van alle patiŽnten op de gehele afdeling met de bijbehorende activiteiten per patiŽnt. VISMO realiseert snellere en effectievere afhandeling van activiteiten, optimalisatie van de werkverdeling en het optimaal inzetten van de interne resources. De patiŽnt staat centraal waardoor u continu een actueel beeld heeft van de status van de patiŽnt.

Aanvullende informatie
  • Postadres:
    Siriusdreef 17-27 2132 WT Hoofddorp
  • E-mail adres:
    info@techxx.nl
  • Website:
    http://www.techxx.nl

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...