ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

Familie Focus

De optimale ontwikkeling van kinderen en volwassenen binnen het gezin mogelijk maken zodat iedereen daarin de beste versie van zichzelf mag worden.
Omschrijving / inhoud

Het is de nauwe samenwerking van breed georiŽnteerde experts die Familie Focus bijzonder maakt. Met onze pedagogische grondgedachte als uitgangspunt vormen wij een multidisciplinair klankbord, rijk aan kennis, ervaring en enthousiasme voor zowel particulieren, professionals als bedrijven. Wij ontwikkelen, ondersteunen, trainen en handelen altijd vanuit eenvoud en helderheid, gebaseerd op toepassingen in de dagelijkse praktijk.

Wij streven erna om iedereen die zich, vanuit zijn eigen rol, bezig houdt met gezin, gezinsleden en gezinsontwikkeling, te verbinden en in gesprek te laten komen, om hierin zijn eigen stem en handelingsbekwaamheid te kunnen laten ontwikkelen. Wij doen dit vanuit de overtuiging dat in ouderschap en opvoeden geen waarheid bestaat en dat ouderschap niet alleen hoofdzakelijk een optelsom is van een visie omarmen en methodieken toepassen. Ouderschap ontwikkelt zich in de realiteit en het leven van alledag, vanuit de relatie tussen ouders en kinderen en daarmee met alle mogelijkheden en ook alle belemmeringen die de alledag en mensen met zich mee dragen.

Ouders kunnen bij ons terecht voor cursussen, workshops en coaching. Voor professionals die werken met gezinnen, kinderen en ouders , professionals werkzaam in onderwijs en het bedrijfsleven, bieden wij o.a. trainingen, opleidingen, masterclasses en trajecten op maat. Jaarlijks organiseren wij een symposium voor ouders en andere opvoeders en een symposium voor onderwijs.

Aanvullende informatie

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...