ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

Thuiszorg Mozaiek

Uw Zorg in Vertrouwde Handen
Omschrijving / inhoud

Thuiszorg Mozaiek is een nieuw sterk groeiende organisatie voor thuiszorg. VariŽrend van eenvoudige tot complexe zorg en van enkele uren per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Vanzelfsprekend met volop ruimte en aandacht voor uw specifieke wensen. Thuiszorg Mozaiek kiest u voor zorg of hulp waar u echt behoefte aan heeft. Wij leveren zorg op maat en naar wensen op gebied van huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding. Uiteraard kijken wij samen welke zorgbehoeften en wensen u heeft en stellen de zorg daarop aansluitend samen met u vast.

Als u ons benadert met een zorgvraag, dan komen wij eerst bij u op bezoek. Wij leren u graag kennen in uw eigen omgeving, zodat wij een duidelijk beeld krijgen van de situatie. Samen met u en eventueel uw partner, familie of andere verzorgers, bespreken wij uw zorgbehoefte waarna er een aanvraag volgt. Vervolgens bespreken wij samen met u welke medewerker aan u hulp gaat verlenen.

Onze medewerkers zijn gemotiveerd en ervaren in hun vak, zelfstandig, flexibel en enthousiast. U bent daarbij steeds het uitgangspunt. U ontvangt zorg op maat en zoals u dat wilt. Met een vraaggerichte houding en veel motivatie hebben onze medewerkers snel in de gaten of u tevreden bent en uiteraard krijgt u alle gelegenheid om al uw zorgvragen met ons te bespreken.

Aanvullende informatie
  • Thuiszorg Mozaiek op LinkedIn:
  • Thuiszorg Mozaiek op Facebook:
    Thuiszorg Mozaiek
  • Thuiszorg Mozaiek op Twitter:
  • Thuiszorg Mozaiek op Youtube:
  • Thuiszorg Mozaiek RSS feed:

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...