ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

CheckFit

Uw gezondheid onder controle
Omschrijving / inhoud

Wie zijn wij?

CheckFit is specialist in preventieve zelfzorg. Ons topmerk Omron is wereldwijd marktleider in topkwaliteit bloeddrukmeters, stappentellers en diagnoseweegschalen.
Ons motto luidt: "Uw gezondheid onder controle". Dankzij de hoge kwaliteit apparatuur die wij verkopen garanderen wij dat u zelf op een 100% veilige en betrouwbare wijze daadwerkelijk uw gezondheid onder controle kunt houden.
CheckFit.nl is een webwinkel die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van medische producten voor thuisgebruik. Wij bieden u een diep assortiment van producten in de volgende categorieën:

Bloeddrukmeters
Glucosemeters
Personenweegschalen
Saturatiemeters
Stappentellers

Merken

Checkfit.nl is leverancier van diverse A-merken. In ons assortiment vindt u onder andere producten van de merken: Omron, Medisana, Beurer en Braun. Allemaal merken die met zorg zijn geselecteerd. Dagelijks zijn wij bezig met het uitbreiden en verbreden van ons assortiment.

Waarom kopen bij ons bedrijf?

CheckFit.nl is gespecialiseerd in de verkoop medisch gerelateerde producten en ondersteunende en stimulerende apparatuur voor meer bewegen. Door deze specialisatie kennen wij onze producten door en door. Als u vragen heeft over één van onze producten, stel deze dan gerust. Indien wij u niet direct van een passend antwoord kunnen voorzien zullen wij dit uitzoeken en aan u terugkoppelen.

Welke zekerheden heeft u als klant?

- Wij garanderen u de best mogelijke prijs
- Levering door een betrouwbare vervoerder (postNL)
- Recht op herroeping van uw aankoop (14 dagen)
- Direct contact per telefoon of per mail
- Een bezoekadres

Aanvullende informatie
  • Postadres:
    Kerklaan 100 2912CL Nieuwerkerk aan den IJssel
  • E-mail adres:
    info@checkfit.nl
  • Website:
    https://checkfit.nl

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...