ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

Medipulse

Omschrijving / inhoud

Medipulse PatiŽnten Monitorģ

Met de Medipulse PatiŽnten Monitor worden de meningen van uw patiŽnten in kaart gebracht. De gevraagde informatie betreft met name de kwaliteit van de zorgverlening plus diverse facilitaire- en service-aspecten.

Vervolgens worden deze gegevens geanalyseerd en vertaald in een rapport met operationele stuurinformatie, dat u ieder kwartaal ontvangt. Hiermee kunt u de positie van uw tandartspraktijk voortdurend versterken en uitbouwen. Niet onbelangrijk in een tijd waarin de marktwerking in de zorg een steeds grotere rol speelt.
De vragenlijst staat op een iPad die bij de receptie of in de wachtruimte van uw praktijk is geplaatst. De iPad is beveiligd tegen diefstal en oneigenlijk gebruik. Het invullen van de vragenlijst duurt een paar minuten en is volledig anoniem. De wachttijd wordt er door verkort hetgeen als prettig wordt ervaren.
Omdat wij een groot aantal praktijken bedienen, zijn wij in staat een referentiekader vast te stellen over al deze praktijken, de z.g. Medipulse Benchmark. Zo weet u precies waar uw praktijk staat t.o.v. collega-praktijken. Ook wordt de individuele performance gemeten van iedere behandelaar en/of receptionist uit uw team.

Aan de hand van deze benchmark kunt u gemakkelijk knelpunten opsporen en verbetertrajecten formuleren.
De Monitor polst op permanente basis de meningen van uw patiŽnten, waardoor eenvoudig kan worden vastgesteld ůf en in welke mate het ingezette verbetertraject daadwerkelijk effect gesorteerd heeft.

De Medipulse PatiŽnten Monitor fungeert zodoende als een krachtige Management Tool !

Wij sturen u aan het begin van iedere week per e-mail de opmerkingen en suggesties van de afgelopen week, zodat u onmiddellijk kunt inspringen op de actualiteit.
Ieder kwartaal ontvangt u van ons per e-mail een uitgebreid rapport met o.a. informatie over :
-De scores van uw praktijk t.o.v. het voorgaand kwartaal
-De scores van uw praktijk t.o.v. de benchmark
-De scores van de individuele behandelaars en receptionisten t.o.v. vorig kwartaal en t.o.v. de benchmark

Klik hier http://online.flipbuilder.com/zpyc/zlfi/
om een voorbeeld van het kwartaalrapport te bekijken


Aanvullende informatie
  • Medipulse op LinkedIn:
  • Medipulse op Facebook:
  • Medipulse op Twitter:
  • Medipulse op Youtube:
  • Medipulse RSS feed:

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...