ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

LOI

Nederland wordt steeds slimmer! Kies uit ruim 850 opleidingen
Omschrijving / inhoud

Bij de LOI heb je de keuze uit meer dan 850 opleidingen. Van functiegerichte cursussen en beroepsgerichte MBO-opleidingen tot complete, officieel erkende HBO-opleidingen Ún universitaire opleidingen. Je vindt dus zeker een opleiding die bij je past.

Jaarlijks volgen zo'n 100.000 cursisten en studenten een opleiding bij de LOI. Niet op de laatste plaats vanwege onze jarenlange ervaring op het gebied van afstandsonderwijs en de kwaliteit van onze opleidingen.

Kwaliteit staat voorop. Op elk vlak, dus zowel wat betreft onze service, begeleiding en inhoud van onze opleidingen als de aansluiting op de examens en de praktijk. Niet voor niets hebben al onze HBO-opleidingen het hoogst haalbare kwaliteitsstempel van de overheid, de NVAO-accreditatie. Met dezelfde kwaliteitsnormen worden onze MBO-opleidingen en cursussen ontwikkeld en onderhouden.
Daarnaast werkt de LOI continu aan de ontwikkeling van studietools die je helpen bij je opleiding, zoals de unieke kennistrainer en de kennistest.

Vanzelfsprekend voldoen onze opleidingen aan alle eisen die door de overheid worden gesteld. Daarnaast onderhoudt de LOI nauwe contacten met het bedrijfsleven, brancheorganisaties en exameninstanties.
Dankzij deze contacten zijn we in staat om onze opleidingen perfect te laten aansluiten op de examens Ún de praktijk. En haal je bij de LOI erkende diploma's, o.a. van toonaangevende exameninstanties als NIMA, NEMAS en EXIN.

Tijdens de hele opleiding word je professioneel Ún persoonlijk bij het leren begeleid. Onze docenten zijn niet alleen ervaren in het begeleiden van cursisten op afstand en tijdens praktijkdagen, maar veelal tegelijkertijd werkzaam in het vakgebied van je opleiding. Zij kunnen je dan ook veel voorbeelden en extra uitleg geven.
Bovendien kan de docent via internet zijn begeleiding volledig op jou afstemmen.

Benieuwd naar de het aanbod opleidingen en de studiemethode van LOI? Bekijk op www.loi.nl het volledige aanbod en vraag een gratis proefles aan.

Aanvullende informatie
 • Postadres:
  Leidsedreef 2, 2352 BA Leiderdorp
 • E-mail adres:
  info@loi.nl
 • Website:
  http://www.loi.nl
 • LOI op LinkedIn:
 • LOI op Facebook:
 • LOI op Twitter:
 • LOI op Youtube:
 • LOI RSS feed:

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...