ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

Margreet van Roest organiseert en regelt

Omschrijving / inhoud

Margreet van Roest organiseert en regelt

Congres, workshop, masterclass of andere bijeenkomst organiseren en de gehele organisatie of een deel daarvan uitbesteden? De keuze voor met wie u in zee gaat wordt niet alleen bepaald door de prijs/kwaliteitsverhouding maar juist ook door uw gevoel. Bij de voorbereidingen van een bijeenkomst is er immers een intensief contact tussen u als opdrachtgever en ik als organisator.

M.organiseert heeft veel ervaring in het organiseren van congressen binnen de (para) medische wereld. Elke opdracht is maatwerk! Ik wil u graag adviseren en ondersteunen en uw eigen ideeŽn en invulling van de bijeenkomst daarbij centraal stellen.

Daar ben ik goed in. Een persoonlijke benadering, flexibel zijn, oplossingsgericht en handen uit de mouwen, zonder het oog voor details te verliezen. Zullen we samen er een prachtig congres of ander soortige bijeenkomst van maken?

Ik kom graag bij u langs om over uw ideeŽn te praten en te kijken of de klik er is!

Organiseren begint met een M

Aanvullende informatie
  • Margreet van Roest organiseert en regelt op LinkedIn:
  • Margreet van Roest organiseert en regelt op Facebook:
  • Margreet van Roest organiseert en regelt op Twitter:
  • Margreet van Roest organiseert en regelt op Youtube:
  • Margreet van Roest organiseert en regelt RSS feed:

Dit account is door ZorgKrant, neem voor meer informatie contact op met John Henstra. Raadpleeg a.u.b. onze helpdesk indien u, na een week, nog geen reactie heeft ontvangen.

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...