ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

Werken aan de Zorg

Omschrijving / inhoud

Moeten we met het zorgbeleid verder op de ingeslagen weg? Heeft vraaggerichte bekostiging bijgedragen aan een gunstige kosten en kwaliteitverhouding van zorg? Over deze en meerdere vragen bent u van harte uitgenodigd mee te praten op de bijeenkomsten van Werken aan de Zorg. De landelijke bijeenkomst vindt plaats op 19 mei tussen 12.00 en 17.30 uur bij Parnassia aan de Monsterseweg 75 te Den Haag. Op 20 en 21 mei organiseren wij ook kleine bijeenkomsten in Alkmaar, Hoogeveen en Nieuwegein.

Werken aan de Zorg is een reeks van zes inventarisaties naar de resultaten van beleid in de zorg. Op 19 mei maken we de resultaten van de eerste inventarisatie over Kosten & Kwaliteit bekend. Het is ook een moment voor discussie over de toekomst van de zorgsector op basis van het rapport. Dat doen wij middels debatten, lezingen en workshops. Op 20 en 21 mei is het programma beknopter. De volledige programma's staan vermeld op www.werkenaandezorg.nl

Er zijn tips and tricks voor verplegend personeel en (midden) management, voor zorgbestuurders zijn er colleges en debatten over zorgorganisaties in breder geheel en er is inspiratie voor allen. Goed presterende zorginstellingen en het rapport staan centraal. Het rapport Kosten & Kwaliteit gaat over de trends in de verhouding tussen kosten en kwaliteit als gevolg van beleidsmaatregelen in de zorgsector. Het rapport benoemt trends en laat zien welke sentimenten er in de sector leven.

U kunt zich vanaf heden kosteloos aanmelden voor deze bijeenkomsten op www.werkenaandezorg.nl.

Aanvullende informatie
  • Werken aan de Zorg op LinkedIn:
  • Werken aan de Zorg op Facebook:
  • Werken aan de Zorg op Twitter:
  • Werken aan de Zorg op Youtube:
  • Werken aan de Zorg RSS feed:

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...