ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

Sensire - Yunio

Sensire; samen en persoonlijk
Omschrijving / inhoud

Gezondheid, zorg en welzijn. Dat is waar Sensire voor staat. Wij ondersteunen mensen in alle levensfasen met zorg die nodig is om gezond te zijn én te blijven. Dat doen we altijd samen. Samen met onze klanten, samen met collega’s en samen met andere organisaties. En altijd op een manier die bij ons past: persoonlijk en dichtbij.

Kleine teams
De medewerkers werken klantgericht in kleine teams. Klantgericht werken betekent vaste medewerkers die herkenbaar aanwezig zijn in de wijk of op locatie. Hierdoor bouwen de medewerkers een relatie op met de klant. Onze klanten waarderen dat. In 2010 scoorden onze medewerkers bijna een 9 voor hun zorgverlening in een onafhankelijk landelijk klanttevredenheidsonderzoek.

Inspirerend werk
Is het leuk om bij Sensire te werken? We hopen dat het antwoord op die vraag een volmondig ‘ja’ is. In elk geval doen we er alles aan om onze medewerkers, jong en oud, een prettige en inspirerende werkomgeving te bieden. We willen mensen uit de regio graag de kans geven om zich optimaal te ontwikkelen, om werk te doen dat er echt toe doet voor anderen en voor zichzelf. Met goede arbeidsvoorwaarden, een mooi contract, een opleiding voor wie door wil leren. Medewerkers van Sensire krijgen bovendien veel ruimte. Ruimte om iedere klant de aandacht te geven die hij verdient. Ruimte om vertrouwd te raken met zijn gewoontes. Ruimte om zélf de verantwoordelijkheid te nemen. Werken bij Sensire: dat is werken of je eigen baas bent.

“Bij Sensire kwam ik in een warm nest terecht, met fijne klanten en leuke collega’s”. Kim (19), verzorgende bij Sensire.

Vacatures
Wij hebben regelmatig vacatures waarbij in overleg met collega's de werktijden worden bepaald. Uiteraard staat de vraag van onze klanten hierbij voorop. Kijk op onze website www.sensire.nl voor meer informatie en actuele vacatures.

Aanvullende informatie
  • Sensire - Yunio op LinkedIn:
  • Sensire - Yunio op Facebook:
  • Sensire - Yunio op Twitter:
  • Sensire - Yunio op Youtube:
  • Sensire - Yunio RSS feed:

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...