ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

St. Antonius Ziekenhuis

Bedrijf naar je Hart
Omschrijving / inhoud

Het St. Antonius Ziekenhuis ontdekken

Nóg beter worden in je vak. Jezelf overtreffen. Volgens ons kan dat alleen in een inspirerende en prettige werkomgeving. In een uitdagende en professionele organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Maar om je goed te kunnen ontwikkelen, moet je je vooral ook thuisvoelen in je werk en bij je collega's. Dat vinden wij belangrijk.

Het beste uit jezelf
Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent dat je verantwoordelijkheid mag dragen en dat initiatief op prijs wordt gesteld. Je werkt in een sfeer waarin mensen het beste uit zichzelf en uit anderen willen halen en open staan voor vernieuwingen. Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in een ziekenhuis waar medewerkers trots op zijn. En trots op mógen zijn!
Top Werkgever

We realiseren ons dat de kwaliteit van zorg en dienstverlening in grote mate wordt bepaald door onze medewerkers. Daarom willen wij een actief werkgever zijn. Een werkgever die kritisch kijkt naar manieren om de arbeidsomstandigheden en -voorwaarden te optimaliseren en die medewerkers zoveel mogelijk betrekt bij de organisatie van het werk. Dat zeggen we trouwens niet alleen zelf, dat blijkt ook uit onafhankelijk onderzoek. Sinds 2009 staan we vermeld in het jaarboek van de vijftig beste werkgevers van Nederland en mogen we ons Top Werkgever noemen.

Bedrijf naar je hart
Ook het keurmerk Investors in People (IiP), dat we vanaf 2009 voor het gehele ziekenhuis behaalden, geeft aan dat het St. Antonius een goede en open communicatie met haar medewerkers belangrijk vindt en dat een professioneel kritische houding wordt gewaardeerd.

De kern van de activiteiten rondom IiP vatten we samen onder het begrip 'Bedrijf naar je Hart'. Daarmee geven we aan dat het bij het St. Antonius niet gaat om dat ingelijste IiP-keurmerk bij de ingang, maar wel om de inhoud. In het project 'Bedrijf naar je Hart' geven we aan wat onze gezamenlijke ambities zijn en hoe belangrijk we het vinden om die ook samen waar te maken.

Aanvullende informatie
  • St. Antonius Ziekenhuis op LinkedIn:
  • St. Antonius Ziekenhuis op Facebook:
  • St. Antonius Ziekenhuis op Twitter:
  • St. Antonius Ziekenhuis op Youtube:
  • St. Antonius Ziekenhuis RSS feed:

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...