ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Organisaties    Overzicht    Organisatie

Medilex BV

Omschrijving / inhoud

Medilex heeft meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van studiedagen, congressen en andere manifestaties op het gebied van zorg, onderwijs en welzijn. Medilex maakt praktische studiedagen van complexe beleidsmatige onderwerpen voor een breed publiek.

Onafhankelijk, deskundig en klantgericht.
Medilex heeft veel inhoudelijke kennis en ontwikkelt op eigen initiatief studiedagen en congressen: zo kunnen wij hoogwaardige bijeenkomsten organiseren en onafhankelijke voorlichting geven.
Medilex heeft intensief contact met de doelgroepen waarvoor congressen en studiedagen worden georganiseerd en kan daardoor beter inspelen op uw wensen en behoeften.
Onze readers zijn uitgebreid en zorgvuldig samengesteld door sprekers en de voorbereidingscommissie. De readers fungeren niet alleen ter ondersteuning van de bijeenkomst maar ook als waardevol handboek en naslagwerk.
De 'dagdeel-formule' van Medilex - een ochtend of middagsessie naar keuze - met is voor veel deelnemers makkelijk inplanbaar. Intensieve kennisoverdracht door topsprekers maakt deze dagdeelformule mogelijk.

Medilex stimuleert de deelname van bepaalde doelgroepen door het bieden van kortingen, onder andere voor verpleegkundigen, patiŽntenverenigingen en studenten.

De congressen en studiedagen zijn erkend door veel artsenorganisaties (o.a. Verenso, NHG/LHV, NVvP, NVAVG), beroepsverenigingen waaronder de Orde van Advocaten, de Koninklijke NotariŽle Beroepsorganisatie en beroepsregister van agogische en maatschappelijk werkers (BAMw).

Naast projecten in eigen beheer voert Medilex projecten voor derden uit. Tot onze opdrachtgevers en partners behoren:

Ministerie van VWS, VROM en Defensie
Medische en paramedische beroepsorganisaties (KNMG, Orde, NHG, LEVV)
Koepelorganisaties van zorginstellingen (NVZ, Actiz)
PatiŽntenverenigingen (NPCF)
De sectorfondsen Zorg en Welzijn
Cap Gemini, Randstad
Kluwer, Elsevier, Van Gorcum, BSL
Opleidingsinstituten (RINO, SOVAM, Farmaceutisch Studiecentrum)

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Aanvullende informatie
  • Medilex BV op LinkedIn:
  • Medilex BV op Facebook:
  • Medilex BV op Twitter:
  • Medilex BV op Youtube:
  • Medilex BV RSS feed:

 

Meer van deze organisatie binnen Internet ...